IMG_4184 3.JPG

Tweakers / Albert heijn

 

what's next? rethink the future of retail

09/09/2017


Albert Heijn, de grootste supermarkt van Nederland, blijft graag innovatief. Hoe doe jij over acht jaar je boodschappen? Fresh Fugu mocht in opdracht van Tweakers mede de organisatie uitvoeren voor het 'What's next? Rethink the future of retail' event met talks, workshops en demo’s.

 

Albert Heijn is niet alleen een supermarkt, het is ook een innovatief ict-bedrijf. Dat gaat verder dan de Appie-app, de kookvideo’s op de site of de handscanner in de winkel. Want naast de plekken waar we als consument mee te maken hebben, zijn er nog heel veel zaken achter de schermen die slimme it-oplossingen nodig hebben. De inkoop, logistiek, alles wat nodig is om de winkel vol en de klanten blij te houden, daar komt ict bij kijken.

 

Tijdens het Zaandam Valley-evenement presenteerde AH zich en ging het gesprek met tweakers aan over de toekomst. Niet alleen met talks, maar ook met workshops, met demo’s en natuurlijk met de nodige fun. Een inkijkje op de toekomst van het hoofd van de it-afdeling, talks over de transitie van oude, moeizaam schaalbare applicaties naar een volledig schaalbare container. Een reis via ict van de bananenboom naar de boodschappentas. Waar begint en eindigt de it-invloed? Natuurlijk kwam big data aan de orde en nog veel meer. 

 

Opdrachtgever, creatief bureau en organisatie: Tweakers

Klant: Albert Heijn / AHOLD