5c5d36cf-064c-4b87-9eb1-af84f01f3e47.JPG

Jupiler 

 

#Jupileregghunt

31/03/2018


Jupiler opende zaterdag 31 maart het BBQ seizoen met de Jupiler Egghunt. Drie kunstenaars hebben elk een BBQ Egg voorzien van hun eigen unieke design en vervolgens naar drie verstopplekken in Nederland gebracht. In opdracht van creatief bureau The Communication Company mocht Fresh Fugu de productie voor deze bijzondere 'hunt' op zich nemen.

 

Via hints op de Facebook- en Instagram-pagina van Jupiler werden alle Egghunters richting de verstopplekken geleid. Een unieke manier van location based targeting, vanuit de BBQ Eggs ingesteld. Binnen een straal van 20 km kreeg je hints over de stad, binnen vijf kilometer hints over de buurt van de verstopplek en binnen een kilometer hints die je naar de verstopplek zelf leiden.

 

De Jupiler Egghunt werd gehost door Thomas Cox. De jonge Amsterdamse influencer heeft gedurende de dag zijn volgers en de volgers van Jupiler op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen rondom de Egghunt. Hij gaf hints, melde het als er één gevonden was en spoorde iedereen aan mee te doen aan de jacht op deze unieke BBQ Eggs.

 

Jupiler; ‘BBQ is wat ons betreft veel meer dan een simpel stuk vlees op gloeiende kolen. Met vrienden genieten van een avond goed eten met een verfrissende Jupiler geeft toch het ultieme geluksgevoel. We tillen BBQ graag naar een hoger niveau en grijpen dit Paasweekend aan om het seizoen groots te openen’, zegt Rik Blokland, brandmanager van Jupiler.

 

Creatief bureau en opdrachtgever: The Communication Company
Content: The Fightclub

Klant: Jupiler