IMG_0025 groot.jpeg

Gouden televizier-ring 2023

12/10/2023


De belangrijkste Nederlandse publieksprijzen voor televisieprogramma's werden op donderdag 12 oktober 2023 live uitgereikt vanuit Koninklijk Theater Carré.

 

Presentatie: Jan Smit & Peter Pannekoek 

 

Oogappes (BNNVARA) heeft de Gouden Televizier-Ring 2023 gewonnen. De grappige, ontroerende en herkenbare serie weet wekelijks miljoenen kijkers te boeien. 

 

It’s magic! Steven & Jamie Kazàn hebben voor hun komische scripted reality show Road to Vegas de Televizier-Ring Jeugd 2023 gewonnen.

 

De passie van Noa Vahle voor de sport wordt gewaardeerd door het publiek. Zij wint de Televizier-Ring Talent!

 

Hélène Hendriks oogstte afgelopen zomer veel lof met haar eigen talkshow De Oranjezomer. Zij wint daarvoor de Televizier-Ring in de categorie Presentator.

 

Niet alleen schitterde Bertie dit jaar in Goede Tijden, Slechte Tijden met een indrukwekkende rol, ook maakte ze een verpletterende indruk als Maria Magdalena in de musical The Passion. Zij wint De Televizier-Ring Acteur

 

In POLITIE 24/7 kijk je via bodycambeelden van agenten mee met meldingen uit heel het land. En dat kijkje achter de schermen wordt gewaardeerd met de Televizier-Ring Online-videoserie 2023.

 

Rikkie Kolle overhandigt de Televizier-Ring Impact 2023 aan de vrouw van Rob de Nijs voor het indrukwekkende afscheidsconcert van de muzieklegende. Zijn gezondheid liet het niet toe bij het gala aanwezig te zijn.

 

Opdrachtgever: AVROTROS
Zender: AVROTROS, NPO1
Locatie: KoninklijkTheater Carré
Productie instarts en productie support: Fresh Fugu, Joyce